HOŞ GELDİNİZ!

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

CloudFlare Üzerinden www. ve SSL yönlendirme işlemleri

  • Konuyu Başlatan
  • Moderatör
  • #1

admin

FRMKLAS.COM.TR
Moderatör
Kayıtlı Üye
1
Katılım
4 Ağustos 2024
Konular
119
Mesajlar
172
Reaksiyon puanı
25
Puanları
28
Konum
Adana
Web sitesi
www.frmklas.com.tr

Cloudflare kullanan xenforo forum sahipleri için cloudflare üzerinden SSL ve www. yönlendirmesi nasıl yapılır?​

Cloudflare giriş yapıyoruz, işlem yapmak istediğimiz siteyi seçiyoruz. Sol menüde bulunan “Rules > Page Rules” menüsüne gidiyoruz.

cloudflare-WWW-SSL-yonlendirmesi-1.webp


Hemen altta bulunan “Create Page Rule” butonuna tıklıyoruz.

Then the settings are alanını Forwarding URL seçiyoruz yönlendirme seçeneğini 301 – Permanent Redirect seçerek yönlendirme işlemi için bir sonraki adıma geçiyoruz.

Örnek bir yönlendirme için aşağıdaki görsele göz atabilirsiniz.

Aşağıdaki yöntem ile sitelerinizi www. ile yönlendirmek için kullanabilirsiniz. örnek: www.siteniz.com

cloudflare-WWW-SSL-yonlendirmesi-2.webp


www. olmadan yani siteniz.com şeklinde yönlendirmek için aşağıdaki gibi ayarlayabilirsiniz.

cloudflare-WWW-SSL-yonlendirmesi-3.webp
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Yorum yapmak için bir hesap oluşturun veya giriş yapın

Yeni bir konu oluşturabilmek veya konulara cevap verebilmek için sitemize üye olmanız gerekmektedir

Hesap oluştur

Forum sitemizde bir hesap oluşturun. Bu işlem çok kolay!

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Giriş yapın.

« - | - »
Adobe Photoshop programının ayarlarını sıfırlamak için, Adobe Photoshop simgesini çift tıkladıktan hemen sonra klavyeden "SHIFT+CTRL+ALT" tuşuna basabilirsiniz. Çıkan "Delete the Adobe Photoshop Settings File?" uyarısı çıktığında "Yes" butonuna tıkladığınızda ayarlarınız sıfırlanarak Adobe Photoshop'unuz fabrika ayarlarına dönecektir.
  • Geri
    Üst